Η Λουθ Κασάλ στο Ηρώδειο, στις 11 Σεπτεμβρίου 2014

Με την αισθαντική φωνή της, η Λουθ Κασάλ έρχεται στην Ελλάδα για να μαγέψει το κοινό σε μία ξεχωριστή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, η «Ντίβα της Ιβηρικής»,, θα παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, με τίτλο «Alma» (Ψυχή), ενώ νωρίτερα, στις 8 Σεπτεμβίου θα εμφανιστεί στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών και στις 9 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Έχοντας στο πλευρό της μία ορχήστρα σπουδαίων σολίστ, η καλλιτέχνιδα θα ερμηνεύσει τραγούδια που υμνούν τη ζωή και τον έρωτα, ενώ πέρα από τα θρυλικά «Piensa en mi» και «Un Ano de Amor» οι χιλιάδες θαυμαστές της θα την απολαύσουν σε μοναδικές μελωδίες, αγαπημένα και πολυτραγουδισμένα μπολερό, ταγκό και φλαμένκο.

Η Λουθ Κασάλ, μία από τις διασημότερες εκπροσώπους της ισπανόφωνης μουσικής σκηνής, η οποία μετρά συνολικά 24 άλμπουμ και εκατομμύρια πωλήσεις, εισήγαγε το ροκ στην Ισπανία εξάγοντας, ταυτόχρονα, με μεγάλη επιτυχία τη δική της μουσική παράδοση σε όλον τον κόσμο, κερδίζοντας διακρίσεις και βραβεία όπως το φημισμένο Goya. Έχει συνεργαστεί με πολλούς αναγνωρισμένους και σημαντικούς καλλιτέχνες, ενώ συνεχώς πειραματίζεται με νέα είδη.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία στο Ηρώδειο ξεκινούν από 15 ευρώ (φοιτητικά- ανέργων- πολυτέκνων- ΑΜΕΑ) και φτάνουν έως τα 70 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη), ενώ το κοινό μπορεί να τα προμηθεύεται από καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα, ταμεία της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου), τηλεφωνικά στο 210 7234567 και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα www.ticketservices.gr.

Δείτε επίσης