Προβιοτικό προϊόν υπόσχεται θεραπεία για την ακμή

Μερικές φορές τα προβλήματα που δημιουργεί η ακμή είναι επίμονα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μιας έντονης ακμής δεν είναι ότι βγάζουμε σπυράκια που μας κάνουν λιγότερο ελκυστικούς, αλλά ότι τα σημάδια μπορεί να παραμείνουν στο πρόσωπό μας.

Εδώ και αρκετά χρόνια γίνονται δεκάδες κλινικές έρευνες για το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί η ακμή χωρίς φάρμακα.

Μια λύση ήρθε από το Βέλγιο και από το εργαστήριο κλινικών ερευνών Brojherg στην Οστάνδη που μελετούσε εδώ και μία δεκαετία την ακμή και τις διάφορες μεθόδους μόνιμης θεραπείας της.

simadia akmis.jpg

Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν εντυπωσιακά αφού τελικά την λύση στην ακμή την έδωσε η ίδια η φύση και μάλιστα έκανε πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που περίμεναν οι ειδικοί.

Η μαγική συνταγή όχι μόνο θεραπεύει την ακμή αλλά μετά από μία διαρκή χρήση θεραπεύει επίσης τα σημάδια της ακμής ή της ουλές που μπορεί να έχουν προκληθεί.

Πως λειτουργεί η προβιοτική τεχνολογία στο δέρμα

Με την δύναμη των προβιοτικών δημιουργείται ένα υγιές βιοφίλμ στο δέρμα και σε μικρό χρονικό διάστημα οι καλοί μικροοργανισμοί εξουδετερώνουν του κακούς μικροοργανισμούς.

Οι μικροοργανισμοί ζουν επάνω στην Γη περισσότερο από 3 δισεκατομμύρια εκατομμύρια χρόνια. Εκτός του ότι προσαρμόζονται στο εκάστοτε περιβάλλον συνεργάζονται ώστε να μπορούν να επιβιώσουν στον χρόνο και στις επιθέσεις που δέχονται από την φύση και τις χημικές βιοκτόνες ουσίες όπως αφρόλουτρα ή αλοιφές, με αποτέλεσμα να γίνονται ολοένα και πιο ανθεκτικά.

Τα προβιοτικά είναι καλοί μικροοργανισμοί που καθαρίζουν σε βάθος και εξουδετερώνουν τους κακούς μικροοργανισμούς στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος με αποτέλεσμα να δημιουργούν μια σωστή ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Οι ειδικοί παρατήρησαν ότι μετά από χρήση περίπου 3 μηνών επουλώνονται τα σημάδια ακμής που μπορεί να είχαν προκληθεί αρκετό διάστημα πριν.

Δείτε περισσότερα για το προβιοτικό κάνοντας κλικ στο παρακάτω λινκ.

Το μόνο προϊόν με προβιοτική τεχνολογία που βρήκαμε στην Ελλάδα και μάλιστα από το ίδιο εργαστήριο του Βελγίου είναι αυτό.

Δείτε επίσης