Ωτοπλαστική και πλαστική μύτης: Δύο επεμβάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας

Η «αυτοεικόνα», η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση είναι τρεις από τις πιο περιζήτητες έννοιες, οι οποίες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εποχή μας. Ψάχνοντας συνεχώς καινούργιους τρόπους για μία mini ανανέωση της εμφάνισής μας, επικεντρωνόμαστε σε καλλυντικά προϊόντα και φόρμουλες που απαιτούν πολλές συνεδρίες, χωρίς να αντιμετωπίζουν εντελώς το πρόβλημα.

Η άνοδος της πλαστικής χειρουργικής είναι η πιο άμεση, σίγουρη και πλέον σχεδόν ανώδυνη λύση για να αναδείξετε την καλύτερη εικόνα του εαυτού σας!

Αναλογιζόμενοι ότι το πρόσωπο είναι ο καθρέπτης του χαρακτήρα μας, είναι φυσικό να έρχεται πρώτο στην αξιακή κλίμακα. Δύο από τα κυριότερα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζονται από ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων, σχετίζονται με χαρακτηριστικά όπως μία μεγάλη ή στραβή μύτη, πεταχτά ή μεγάλα αυτιά, βλεφαρόπτωση και ανομοιομορφία στα άνω βλέφαρα κ.α.

Η πλαστική μύτης και η ωτοπλαστική επιδιορθώνουν 100% τις ατέλειες, αναδεικνύοντας το πρόσωπό σας!

Natural beautyΤι πρέπει να γνωρίζετε για τις δύο αυτές επεμβάσεις

Οι επεμβάσεις διενεργούνται με τομές στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλάζοντας ριζικά το σχήμα και το μέγεθος αντίστοιχα των αυτιών και της μύτης.

Ειδικά στην περίπτωση της ρινοπλαστικής, ο χειρουργός όχι μόνο βελτιώνει την καμπυλότητα από το εσωτερικό κόκαλο, δημιουργώντας ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα, αλλά ισιώνει και το στραβό ρινικό διάφραγμα, το οποίο παίζει βασικό ρόλο στην σωστή αναπνοή.

Επιπλέον, σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν υπάρχουν ουλές στην περιοχή, αφού αφαιρεθούν τα ράμματα. Αυτό είναι μία πολύ σημαντική παράμετρος, η οποία μπορεί να σας ωθήσει στο να πάρετε πιο εύκολα την απόφαση για να προχωρήσετε είτε σε πλαστική μύτης είτε σε ωτοπλαστική.

Γιατί παίζει μεγάλο ρόλο η επιλογή του πλαστικού χειρουργού; Ο μετεγχειρητικός πόνος μπορεί να μειωθεί αισθητά με την πρόοδο της ιατρικής επιστήμης στις μέρες μας και είναι πολύ βασική η επιλογή του πλαστικού χειρουργού να γίνει με μεγάλη προσοχή, αφού ο πλαστικός μπορεί με την τεχνική του να κάνει την επέμβαση σχεδόν ανώδυνη.

Δείτε επίσης