Πονόλαιμος; Θεραπεία με Hexalen spray από τις πρώτες ενοχλήσεις

Ο χειμώνας έφτασε και μαζί του και οι πρώτες ενοχλήσεις στον λαιμό! Ο πονόλαιμος, είναι μια συχνή και έντονη ενόχληση που μας περιορίζει και κάνει πιο δύσκολες τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Ταλαιπωρεί 1 στα 2 άτομα τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο και δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με την επιδείνωση των συμπτωμάτων.

Όχι όμως αν χρησιμοποιούμε Hexalen® Spray από τα πρώτα συμπτώματα!

hexalen 5  5 5Το Hexalen είναι η σίγουρη λύση για την αντιμετώπιση του πονόλαιμου καθώς 9 στους 10 που το χρησιμοποίησαν δηλώνουν απολύτως ικανοποιημένοι από την αποτελεσματικότητά του. Η μοναδική του σύνθεση με διπλάσια περιεκτικότητα σε δραστική ουσία θεραπεύει τον πονόλαιμο από τα πρώτα συμπτώματα και η πρακτική του μορφή σε σπρέι βοηθά τη στοχευμένη, εύκολη χρήση, όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα και από παιδιά!

Αντίθετα με τις κοινές καραμέλες λαιμού που ανακουφίζουν προσωρινά, το Hexalen Spray:

  • Θεραπεύει άμεσα τον πονόλαιμο από τις πρώτες ενοχλήσεις.
  • Έχειαντιβακτηριδιακή δράση που διαρκεί έως και 10 ώρες.
  • Ενώ, μόνο 2 εφαρμογές την ημέρα είναι αρκετές για να αποφευχθεί η επιδείνωση.

Η σωστή του χρήση είναι ο βασικός παράγοντας επιτυχίας: 1-2 ψεκασμοί x 2 φορές τη μέρα

  • Εφαρμόστε το επιστόμιο στη βαλβίδα.
  • Κρατώντας το φιαλίδιο σε όρθια θέση, βάλτε το επιστόμιο στο στόμα σας και ψεκάστε απευθείας στην πάσχουσα περιοχή, πιέζοντας δυνατά το πώμα.

To Hexalen Spray ενδείκνυται επίσης και για ένα μεγάλο πλήθος λοιμώξεων της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας και των δοντιών όπως φαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα, άφθες, ουλίτιδα, μυκητιάσεις κλπ.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Δείτε επίσης