Αυξητική στήθους – Λιπογλυπτική: Διπλά αποτελέσματα στην ομορφιά

Η πλαστική χειρουργική, έχει κάνει θαύματα στις μέρες μας και μπορεί να χαρίσει την εικόνα που θέλει η κάθε γυναίκα για τον εαυτό της και τις απαιτήσεις της.

Δύο από τις πιο κλασικές επεμβατικές τεχνικές που επιφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα στο σώμα σας, είναι η λιπογλυπτική και η αυξητική στήθους.

20140110sththoss2022378213Η λιπογλυπτική αναρροφά το τοπικό πάχος από τις περιοχές που εμφανίζεται και λειαίνει το σώμα, αδυνατίζοντας τις πιο πολλές φορές.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της λιπογλυπτικής;

  1. Είναι μία τεχνική, ανώδυνη
  2. Δεν έχει χρόνο ανάρρωσης και η ασθενής επιστρέφει αμέσως στις καθημερινές δραστηριότητες
  3. Είναι μία 100% ασφαλής θεραπεία
  4. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία

Μάθετε για την διαδικασία της λιπογλυπτικής.

Αυξητική στήθους

Η πιο δημοφιλής επέμβαση όμως είναι η αύξηση στήθους, η οποία πραγματοποιείται και για λόγους αισθητικής και για λόγους ανατομίας.

Η ατροφία των μαστών για παράδειγμα που οφείλεται σε γονιδιακά αίτια ή η εικόνα ενός στήθους, το οποίο φαίνεται πεσμένο είναι σημαντικά προβλήματα για την γυναίκα. Χαλάνε το παρουσιαστικό της και είναι αιτία για να πάρει την απόφαση να πραγματοποιήσει την επέμβαση.

Αναμφισβήτητα το στήθος είναι ένα ανατομικό χαρακτηριστικό, το οποίο προσφέρει θηλυκότητα και κάνει πιο θελκτική την γυναίκα σε όλα τα επίπεδα. Η πλαστική χειρουργική μπορεί να δώσει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στις γυναίκες που επιθυμούν ένα στητό στήθος άμεσα.

Σημαντικό ρόλο παίζει η μετεγχειρητική παρακολούθηση σε αυτήν την επέμβαση. Ποια είναι τα σημεία που πρέπει να ελέγχονται συχνά;

  1. Οι θηλές
  2. Τα δύο πλάγια σημεία του θώρακα (αν έχει πραγματοποιηθεί μαστεκτομή)
  3. Οποιεσδήποτε ουλές
  4. Οι μασχάλες

Ενημερωθείτε μέσα από το Plasis Aesthetic Plastic Surgery για την λιπογλυπτική και την αυξητική στήθους, επωφελούμενοι από τις συμβουλές του ειδικού προσωπικού.

Δείτε επίσης