Συνεργασία ΒΙΑΝΕΞ και JANSSEN για προώθηση και διανομή φαρμακευτικών προϊόντων

Οι φαρμακευτικές εταιρείες ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ και JANSSEN, προχώρησαν σε νέα στρατηγική συνεργασία, η οποία αφορά στην προώθηση και διανομή από τη ΒΙΑΝΕΞ , δύο καταξιωμένων φαρμακευτικών προϊόντων της JANSSEN.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τη διανομή από τη ΒΙΑΝΕΞ, της παλιπεριδόνης παρατεταμένης αποδέσμευσης (ΠΑ) και της ραμπεπραζόλης της JANSSEN.

Η παλιπεριδόνη (ΠΑ) ενδείκνυται για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας σε ενήλικες και εφήβους 15 ετών και μεγαλύτερους, καθώς και για τη θεραπεία της σχιζοσυναισθηματικής διαταραχής σε ενήλικες.

Η νατριούχος ραμπεπραζόλη ενδείκνυται, κυρίως, για τη θεραπεία του έλκους του δωδεκαδακτύλου, του καλοήθους γαστρικού έλκους, της γαστροοισοφαγικήςπαλινδρόμησης, ενώ ευρεία είναι η χρήση της στην εκρίζωση του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού.

Ο Αντιπρόεδρος ΔΣ & Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τη JANSSEN στην οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θα στεφθεί με τη μέγιστη επιτυχία και γι’ αυτό το σκοπό θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Από την πλευρά του ο Δ/νων Σύμβουλος Janssen Ελλάδος , Μάκης Παπαταξιάρχης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η σύναψη της στρατηγικής συνεργασίας με τη ΒΙΑΝΕΞ, συμβάλλει στην αύξηση της απασχόλησης στη χώρα μας, στην περαιτέρω συνεισφορά στην Ελληνική οικονομία και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Επιπλέον, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων ασθενών, καθώς και στην πρόσβασή τους σε καινοτόμες, υψηλής αξίας θεραπείες, μια εξαιρετικά σημαντική προτεραιότητα για την εταιρεία μας».

Δείτε επίσης