Novartis: Ενημερωτική εκστρατεία “ΑΝΑΠΝΕΩ” με 160 δωρεάν σπιρομετρήσεις

anapleoΤην Κάρπαθο και την Αστυπάλαια, επισκέφθηκε φέτος το καλοκαίρι η ομάδα της εκστρατείας «ΑΝΑΠΝΕΩ», προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους για τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και να πραγματοποιήσει δωρεάν σπιρομετρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διήμερη παραμονή της εκστρατείας στα δυο ακριτικά νησιά, περισσότεροι από 250 κάτοικοι ενημερώθηκαν μέσω ειδικού εντύπου για τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, τα συμπτώματα και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από παρουσία πνευμονολόγου και ειδικευμένου νοσηλευτικού προσωπικού.

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Novartis Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η εκστρατεία ‘’Αναπνέω’’ αποτελεί πλέον ένα από τα πιο σημαντικά κοινωνικά μας Προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, που σκοπό έχει να προσφέρει έμπρακτη βοήθεια στους συμπολίτες μας. Με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας, οι δωρεάν σπιρομετρήσεις και η ενημέρωση για τη ΧΑΠ αποτελούν ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της αποστολής μας. Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συνεισφορά μας στους κατοίκους των ακριτικών περιοχών και πιστεύουμε ότι μελλοντικά θα καταφέρουμε να αγγίξουμε ακόμα περισσότερους κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών της χώρας μας».

Η εκστρατεία στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη ΧΑΠ.

Δείτε επίσης