Αναίμακτη λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι: Συγκριτικά πλεονεκτήματα

Πολλές γυναίκες ακόμα και αν είναι αδύνατες θέλουν να απαλλαγούν οριστικά από το περιττό λίπος που έχουν σε ορισμένα σημείο του σώματός τους και τους χαλάει τη συνολική εικόνα.

laser lipoanarrofhsh 6Μία από τις μεθόδους, η οποία μπορεί να σας απαλλάξει από το περιττό λίπος είναι η λιποαναρρόφηση και συγκεκριμένα η αναίμακτη λιποαναρρόφηση, χωρίς νυστέρι, με την χρήση μηχανημάτων laser.

Σε τι πλεονεκτεί έναντι των άλλων μεθόδων;

  1. H αναίμακτη λιποαναρρόφηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε περιβάλλον ιατρείου σε μικρότερο χρόνο, απ’ ότι η κλασική μέθοδος, η οποία συνήθως γίνεται σε νοσοκομείο.
  2. Η επιστροφή στις όποιες δραστηριότητες του ασθενούς, μπορεί να γίνει άμεσα, χωρίς να χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης, ενώ η άσκηση μπορεί να ξεκινήσει και πάλι μετά από λίγες μέρες.
  3. Με την χρήση laser επιτυγχάνεται μικρότερο «τραύμα» στους ιστούς, χωρίς να παρουσιάζονται εκχυμώσεις στην περιοχή που εφαρμόστηκε. Μάλιστα μετά από λίγες μέρες είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς ότι πραγματοποιήθηκε λιποαναρρόφηση στην περιοχή.
  4. Σε αντίθεση με την κλασική μέθοδο, η αναίμακτη τεχνική επιφέρει σύσφιξη στην περιοχή εφαρμογής, με αποτελέσματα εξαιρετικά.

Πολλές γυναίκες μιλούν για εντυπωσιακά αποτελέσματα όσον αφορά την απώλεια της κυτταρίτιδας και του λιπώδους ιστού.

Αποκτήστε λοιπόν το σώμα που ονειρεύεστε μέσα από την εμπειρία και την οργάνωση της πιο δυνατής ιατρικής ομάδας. Μειώστε τώρα τους πόντους στους γλουτούς και δείτε την όψη φλοιού πορτοκαλιού να εξαφανίζεται οριστικά. Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του κέντρου cryoesthetics  για όλες τις περαιτέρω πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν και βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς στην αναίμακτη λιποαναρρόφηση.

Η ομάδα ιατρών ασχολείται κατ’ αποκλειστικότητα με τις επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής, γι’ αυτό και ειδικεύεται σε αυτές.

Δείτε επίσης