Οι κορυφαίες πλαστικές επεμβάσεις για άνδρες και γυναίκες

Στις μέρες μας η πλαστική χειρουργική είναι μία επιστήμη που έχει σώσει χιλιάδες ανθρώπους από την χαμένη αυτοπεποίθηση και από μία εμφάνιση που δεν ήθελαν με τίποτα να βλέπουν στον καθρέπτη.

Η αυξητική στήθους και η γυναικομαστία είναι οι δύο επεμβάσεις που έχουν σταθερά ανοδική πορεία, αφού διεξάγονται σε ένα σημείο του σώματος που για τους άνδρες και για τις γυναίκες θεωρείται ερωτική ζώνη.

 

Η αυξητική μαστών είναι η επέμβαση που κάνουν οι γυναίκες για να μεγαλώσουν ένα μικρό στήθος και να το μεταμορφώσουν σε πιο στητό με όσο πιο φυσικό τρόπο γίνεται. Πραγματοποιείται με ενθέματα σιλικόνης και η σημερινή εποχή την κάνει να είναι όσο πιο ανώδυνη γίνεται.

Πριν από την διεξαγωγή της, έχετε όλες τις απαραίτητες οδηγίες από τον γιατρό σας, ώστε να είστε έτοιμοι και να έχετε με το μέρος σας την γνώση, που σε αυτές τις επεμβάσεις παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Ενημερωθείτε σφαιρικά για την επέμβαση της αυξητικής στήθους εδώ.

Η γυναικομαστία από την άλλη είναι μία νεοπλασία του στήθους, η οποία πρέπει να αντιμετωπίζεται καθαρά από πλαστικό χειρουργό. Πολλοί είναι οι άντρες που εμφανίζουν τέτοιου είδους πρόβλημα και στους περισσότερους φαίνεται ότι προκύπτει καθαρά από θέμα κληρονομικότητας ή από περιττό βάρος.

Ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να αποδεσμεύσει την συσσώρευση λίπους από τον μαστό και να προκαλέσει μία εμφάνιση, η οποία να είναι απολύτως ταιριαστή με τον ανδρικό κορμό. Η θηλή μετατοπίζεται στην σωστή θέση και το λίπος απορροφάται.

Πλεονεκτήματα:

  1. H επέμβαση γίνεται κάτω από τοπική αναισθησία
  2. Τα ράμματα έχουν ελαχιστοποιηθεί
  3. Δεν υφίσταται πόνος μετεγχειρητικός
  4. Τα πρώτα αποτελέσματα έρχονται μετά από 24 ώρες

Στο ιατρικό site www.dimitrioslaoulakos.com μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες για την γυναικομαστία αλλά και τα στοιχεία του ιατρού ώστε να επικοινωνήσετε μαζί του για οποιαδήποτε απορία.

Δείτε επίσης