Ηλεκτρικά ποδήλατα για κάθε ηλικία

Από τις αρχές του έτους, η εταιρεία Tropical διαθέτει στην αγορά μια σειρά ηλεκτρικών αλουμινένιων ποδηλάτων (για όλες τις ηλικίες αλλά και τύπους ανθρώπων) με μπαταρίες λιθίου μεγάλης χωρητικότητας, με πολύ δυνατής ισχύος ηλεκτρικά μοτέρ και με παρελκόμενα των γνωστότερων οίκων στον χώρο του ποδηλάτου. Eχουν πληθώρα πλεονεκτημάτων όπως ότι είναι αθόρυβα, ελαφριά, άκρως φιλικά προς το περιβάλλον (μιας και δεν εκπέμπουν ρύπους) και πολύ οικονομικά στη χρήση τους. Με ένα πλήρες γέμισμα από την πρίζα του σπιτιού σας, το οποίο δεν κοστίζει περισσότερο από 0.5 ευρώ, μπορείτε να διανύσετε έως και 100 χιλιόμετρα άνετα και ξεκούραστα.

Επιπλέον, η χρήση πολυμερών μπαταριών λιθίου μεγάλης χωρητικότητας σε όλα τα μοντέλα επιτρέπουν στα ηλεκτρικά ποδήλατα:

Να διανύουν περισσότερα χιλιόμετρα συγκριτικά με αυτά που διαθέτουν συμβατικές μπαταρίες

Να είναι πιο ελαφριά άρα και πιο βολικά κατά τη μεταφορά τους στον χώρο αποθήκευσης

Να μπορούν να φορτίζονται ανά πάσα στιγμή έστω και για κάποια λεπτά της ώρας χωρίς να απαιτείται πλήρης αποφόρτισή τους όπως συμβαίνει με τις συμβατικές μπαταριές

Να έχουν μεγαλύτερη αυτονομία, η οποία ανάλογα με τη χρήση του ποδηλάτου μπορεί να φτάσει έως και τα 100 χλμ. ανά πλήρη φόρτιση.

Τα συγκεκριμένα ηλεκτρικά ποδήλατα ενσωματώνουν έναν έξυπνο ρυθμιστή ταχύτητας, που ρυθμίζεται από μια οθόνη LCD στο τιμόνι του ποδηλάτου, δίνοντας σας την επιλογή να ρυθμίζετε από μόνοι σας σε τι ποσοστό θέλετε να επεμβαίνει το ηλεκτρικό μοτέρ στις μετακινήσεις σας έως και να κινείστε μόνο με αυτό χωρίς τη χρήση των πεταλιών.

Δείτε επίσης