Πλατφόρμα εκγύμνασης της Matrix σε συνεργασία με τον Johnny G (video)

trinyty5Το In-Trinity® δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να γυμναστούν πιο εντατικά με την αξιοποίηση της βαρύτητας και του χώρου κάτω από το δάπεδο.

Η επαναστατική αυτή πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί βάσει της ιδέας του negative space, με την βοήθεια του οποίου δημιουργεί την μοναδική ευκαιρία κίνησης πέρα του δαπέδου. Αυτό δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να επεκτείνουν το εύρος των κινήσεων σε σχέση με αυτές βάσει των παραδοσιακών ασκήσεων εδάφους.

Το In-Trinity είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα της προπόνησης, προσφέροντας άνεση και ευκολία στη χρήση. Επεκτείνοντας το μήκος της σανίδας, η βάση παρέχει σταθερότητα ώστε οι χρήστες να μπορούν να εμβαθύνουν και να ανακαλύψουν νέες κινήσεις. Οι ιμάντες προσφέρουν αντίσταση και σταθερότητα και επιτρέπουν στο χρήστη να δοκιμάζει πιο δύσκολες και απαιτητικές ασκήσεις. Η σανίδα σε σχήμα κλεψύδρας σας παρέχει αρμονική αλλαγή μεταξύ των ασκήσεων που εκτελούνται σε διαφορετικές κλίσεις. Το In-Trinity βοηθάει στην ισορροπία και βελτιώνει τον συντονισμό και τον χρόνο αντίδρασης. Το στρώμα αφαιρείται εύκολα ώστε να καθαρίζεται.

“Το In-Trinity χρησιμοποιεί την βαρύτητα και το negative space ώστε να βοηθήσει τους χρήστες να γυμναστούν πιο εντατικά κατά τέτοιο τρόπο που ποτέ δεν είχαν φανταστεί” δήλωσε η Μπέκι Τζάλμπερτ, παγκόσμια product manager – personal and group training στην εταιρεία Johnson Health Tech, αντιπρόσωπο του In-Trinity. “Η έμπνευση για τον σχεδιασμό της πλατφόρμας έχει γίνει βάσει παραδοσιακών πρακτικών, όπως Yoga και πολεμικές τέχνες”.

“Το In-Trinity θα συμβάλλει στην ανανέωση των παραδοσιακών μορφών άσκησης που προσφέρουν τα γυμναστήρια, τα οποία θα έχουν πλέον τη δυνατότητα παροχής μιας μοναδικής παραλλαγής υφισταμένων προγραμμάτων Yoga και πολεμικών τεχνών”.

Ποιος είναι ο Johnny G

jonny gΟ Johnny Goldberg ή Johnny G, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, είναι ο εμπνευστής του Spinning®, η νέα τάση εκγύμνασης με στατικό ποδήλατο. Γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ, της Νοτίου Αφρικής. Ο Johnny ήταν ήδη ένας αθλητής που είχε διακριθεί στην ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο, και πολεμικές τέχνες όταν ανάπτυξε το Spinning και το Johnny G Spinner® , το 1989, πρώτο στατικό ποδήλατο εσωτερικού χώρου.

Το 1990 άνοιξε το πρώτο Spin Centre στην Santa Monica, της Καλιφόρνιας , και στην ίδια πόλη το 1994 εδραίωσε τα εταιρικά γραφεία του Spinning World. Από εκεί και μετά το Spinning εξελίχθητε σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Το 2008 ο Johnny ήρθε σε συνεργασία με την Matrix Fitness για την δημιουργία ενός επαναστατικού στατικού ποδήλατου για την εκγύμναση του άνω σωματικού κορμού υπό την ονομασία Krankcycle®, το οποίο μετάλλαξε τον παραδοσιακό τρόπο σκέψης και δημιούργησε ένα νέο είδος καρδιαγγειακής εκγύμνασης.

Σχετικά με την Matrix Fitness

H Matrix Fitness (matrixfitness.com) είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εμπορική επωνυμία στο κόσμο και αποτελεί την εμπορική επωνυμία της Johnson Health Tech. Η Matrix περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα μηχανευμάτων ενδυνάμωσης και καρδιοαναπνευστικής άσκησης για γυμναστήρια και λοιπές εγκαταστάσεις εκγύμνασης.

Σχετικά με την Johnson Health Tech

Η Johnson Health Tech, Inc. (JHT), Taiwan, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συσκευών εκγύμνασης σε παγκόσμιο επίπεδο και περιλαμβάνει στην γκάμα της τις πιο εμπορικά αναγνωρίσιμες επωνυμίες στο χώρο της εκγύμνασης όπως Matrix, Vision, AFG, και Horizon. Η εταιρεία κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα συσκευών εκγύμνασης, τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική χρήση, όπως διάδρομους, ελλειπτικά, ποδήλατα άσκησης, και μηχανήματα ενδυνάμωσης.

Δείτε επίσης