Μετράει το μέγεθος; Απαντούν 33 γυναίκες (video)

ima55megethogesΟι απαντήσεις των γυναικών στο ερώτημα “αν το μέγεθος μετράει” -αντιλαμβάνεστε για ποιο μέγεθος μιλάμε- διαφέρουν.

Δεν είναι πολλές αυτές που  δηλώνουν κατηγορηματικά ότι δίνουν σημασία στο μέγεθος αλλά οι άνδρες πιστεύουν πως αυτό δεν είναι αλήθεια και ότι, στην πραγματικότητα, για πολλές γυναίκες είναι σημαντικό.

Επειδή οι απαντήσεις των γυναικών δεν αποτελούν “αποδείξεις”, έχουν γίνει διάφορες έρευνες για το θέμα.

Μια μελέτη ερευνητών από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας, έδειξε ότι οι γυναίκες προτιμούν εμφανισιακά τους άντρες που είναι πιο ψηλοί από τον μέσο όρο, με πιο φαρδιές πλάτες και πιο στενή μέση κι επιπλέον έχουν μεγαλύτερο μέγεθος.

Στη μελέτη αυτή, οι επιστήμονες έδειξαν σε 105 γυναίκες που συμμετείχαν εθελοντικά στην διαδικασία, δεκάδες εικόνες γυμνών αντρών (με τη μορφή τρισδιάστατων μοντέλων σε ηλεκτρονικό υπολογιστή) για να κρίνουν κατά πόσο ήταν ερωτικά επιθυμητοί. Η έρευνα έδειξε πως αν και το μεγαλύτερο μέγεθος είναι πιο αρεστό, οι γυναίκες λαμβάνουν υπόψη και τη συνολική εμφάνιση του άντρα.

Σε μια άλλη μελέτη, ψυχολόγοι από το Πανεπιστήμιο West of Scotland  ζήτησαν από 323 γυναίκες, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν φοιτήτριες, να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια για το κατά πόσο πίστευαν ότι το μέγεθος έχει σημασία.

Από αυτές, το 34% είπαν πως προτιμούν άντρες με μέγεθος μεγαλύτερο από τον μέσο όρο (οι ερευνητές όρισαν τον μέσο όρο στα 15 εκατοστά). Το 60% είπε ότι το μέγεθος δεν παίζει ρόλο ενώ το 6,3% είπε ότι προτιμά άντρες με μέγεθος μικρότερο από το μέσο όρο.

Στο παραπάνω βίντεο 33 γυναίκες να απαντούν στο ερώτημα: «Τελικά, το μέγεθος μετράει;»

Δείτε επίσης