Αποτρίχωση με laser – Το συνιστούν οι δερματολόγοι

Ακόμα και σήμερα, αρκετές γυναίκες σήμερα ξυρίζονται χωρίς να επιλέγουν άλλο άλλης αποτρίχωσης.

Με την αποτρίχωση με laser όμως, οι περισσότερες έχουν περιορίσει πολύ την τριχοφυΐα, σε σχέση με τις ευκαιριακές λύσεις του ξυραφιού και του κεριού.

apotrixosh5Πολλές γυναίκες πάσχουν από θυλακίτιδα και με την αποτρίχωση με laser μπορούν να αποφύγουν τις συνέπειές της.

Τα πλεονεκτήματα στην αποτρίχωση laser είναι πολλά όπως λένε οι δερματολόγοι και συνοψίζονται στα:

  1. Μέσα σε λίγες συνεδρίες το άτομο βλέπει αποτελέσματα! Ο αριθμός των θεραπειών είναι μικρότερος αλλά 100% αποτελεσματικός.
  2. Εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο δέρματος ακόμα και σε πιο μελαμψό.
  3. Είναι σχεδόν ανώδυνο, αλλά ακόμα και αν κάποιος ενοχλείται υπάρχει άμεσα, λύση.

Τα laser είναι μηχανήματα που παράγουν φως, το οποίο στοχεύει στην μελανίνη της τρίχας που βρίσκεται στον θύλακά της. Εκεί προκαλείται υπερθέρμανση στην τρίχα η οποία εξασθενεί και τελικά σταματάει να φυτρώνει.

Είναι ασφαλές;

Το κατάλληλο μηχάνημα είναι στην ουσία αυτό που αποδεικνύει την ασφάλεια της μεθόδου. Πρέπει να επισκεφθείτε δερματολόγο για να κάνετε την αποτρίχωση. Αν θέλετε να είστε ασφαλείς, μπορείτε να φορέσετε ειδικά γυαλιά τα οποία προστατεύουν τα μάτια σας.

Χωρίς καμία παρενέργεια, μπορεί να σας δώσει το αποτέλεσμα που θέλετε. Το laser δεν διεισδύει στο σώμα ούτε επηρεάζει άλλα όργανα. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει χρόνια τώρα στην ιατρική, χωρίς να έχει αναφερθεί καμία αρνητική παρενέργεια.

Στην ιστοσελίδα Totalskin.gr μπορείτε να βρείτε τον επιστημονικό σας συνεργάτη σε σχέση με την αποτρίχωση laser, μέσα από μία ολοκληρωμένη δερματολογική προσέγγιση.

Δείτε επίσης