Τώρα ακόμα και η μαμά θα Lanes!

1468713_908869222457587_2309895735854237013_n(1)Τα Lanes έχουν δείξει την υποστήριξή τους στις Ελληνίδες μαμάδες και συνεχίζουν να δουλεύουν για αυτές.

Στα πλαίσια της νέας τους ενέργειας, «Τώρα ακόμα και η μαμά θα Lanes», κάλεσαν τρεις γνωστές bloggers να μιλήσουν μπροστά στην κάμερα για τα παιδιά τους. Εκείνες περιγράφουν την εμπειρία τους ως μαμάδες, δίνουν tips και μοιράζονται τα δικά τους μικρά μυστικά.

Οι bloggers απάντησαν σε ερωτήσεις γύρω από τέσσερις κατηγορίες «μαμαδοtips»: διατροφή, μάθηση και επιδόσεις, ψυχαγωγία και «από μαμά προς μαμά».

Μicrosite των Lanes

Με τις απαντήσεις τους δημιουργήθηκαν βίντεο για κάθε μία από τις κατηγορίες αυτές, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο ειδικά διαμορφωμένο microsite των Lanes. Η ενέργεια θα διαρκέσει τέσσερις μήνες, όπου κάθε μήνα θα «ανοίγει» και μία νέα κατηγορία «μαμαδοtips». To microsite εγκαινιάζουν πέντε βίντεο σχετικά με τη διατροφή των παιδιών.

Όλες οι μαμάδες θα μπορούν να επισκέπτονται το microsite, να βλέπουν τι είπαν οι bloggers και να καταχωρούν και οι ίδιες τις δικές τους ξεχωριστές συμβουλές, ενώ θα μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για πολλά δώρα από τα Lanes.

Στόχος της νέας ενέργειας των Lanes είναι η ενημέρωση και αλληλοβοήθεια των μαμάδων μέσα από ένα online μαμαδο-community που θα φιλοξενείται εδώ: http://laneshealth.gr/mamalanes/.

Δείτε επίσης